Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu sunt noi aspectele astrale si efectele lor asupra nativilor din Capricorn. Doar ca evenimentele patronate de tranzitele planetelor din Berbec sunt mai acute, mai inclestate, mai intens traite de catre nativi, mai greu de gestionat in plan concret.

Acumularile de energii disonante din casele ce ar insemna normalitate sau echilibru fac, din perioada cuprinsa intre 7-13 martie, un nou rastimp demn de toata atentia din partea nativilor. Doi malefici se intalnesc din nou, la grad perfect, modelandu-le existenta pe multe directii: familia din care provin, rudele in varsta, patrimoniul, averea, locuinta, aspectul locativ in sine, funciar, gospodaresc si cel personal, existential, mergand pana la constiinta, psihism sau afectivitate.

Fiecare o resimte dupa caz, dupa varsta, dupa destin mai puternic sau mai slab, sau deloc. Dar, acestea sunt cazuri mai rare. Redutabila va fi dupa 13 martie, retragerea lui Saturn din Sagetator, din casa a XII-a a Capricornilor si revenirea lui in Scorpion, in casa prietenilor, aliatilor si sustinatorilor, unde vor incepe sa se manifeste platile karmice pana la sfarsitul lunii octombrie 2015.

Sunt de luat masurile de rigoare sau, daca nu se mai poate face nimic, macar, sa stie despre ce poate fi vorba si sa se intareasca in fata realitatii ce va sa vina. Dar despre asta, mai pe larg, in saptamanile ce vor urma. Dialogurile vor fi marcate de slabiciune, de emotivitate, de trac, de dorinta de a induiosa sau de capacitatea de a vorbi teatral. Sensibilitate excesiva in fata cuvintelor si nu a ideilor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: