Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 7 februarie joaca un rol dublu in viata de fiecare zi a acestor nativii.

Pe unii ii poate pune in fata unei situatii limita legata de bani, venituri, salarizare. Depinde de fiecare (varsta, meserie, loc in societate, context de viata personal) felul in care se va manifesta opozitia Soare/Jupiter dar nota generala e una deschisa, conflictuala, intensa sau poate doar periculoasa. A doua directie de viata tine de comunicare. Cuvintele tasnesc ca scanteile unui foc de artificii: un spectacol.

Capricornii, care nu sunt in general niste buni vorbitori, fac acum piruete ca la patinaj. Unii mai cad, ca asa-i la patinaj. Luna Neagra este amplificata in vibratia ei de piaza-rea, de tranzitul Lunii, dand casei a IX-a vocatia unui mentor suparat pe elevul sau pe care nu doar ca il cearta dar ii mai da si una peste cap. Ramasi fara mentor, adica fara ghid, inghesuiti de astre intr-un destin parca prea mic decat pot duce, acestia vor ajunge in voia sortii.

Pentru unii, nu pentru toti, intre 8 si 10 februarie se pot petrece secvente de viata esentiale cu o bruschete de-a dreptul cinematografica provocate de trecerile peste Nodul Nord al Lunii, adica Sensul Vietii, in opozitie cu Nodul Sud al Lunii, adica pedeapsa in viata, in cuadratura cu falimentarul Pluton, din casa I. Ce se va intampla din dupa-amiaza zilei de 10 februarie si pana pe 12, tine de reactia prietenilor de odinioara si, mai ales, de caracterul si interesul tuturor. Urat? Putin spus. Zilele de 13/14 februarie pot aduce o chestiune ce tine de rigorile legii cu impact patrimonial.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...