Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 6 iunie, Capricornii vor fi mai sensibili, mai tacuti, mai ganditori. Apoi, pana pe 8 iunie, ei vor fi obligati sa ia masurile necesare pentru a rezolva una sau mai multe probleme de ordin banesc: banii curenti, platile obisnuite, dar s-ar putea sa fie vorba si de una sau mai multe chestiuni legale.

O prima veste buna ar fi intrarea planetei Venus, micul Benefic, in casa a VIII-a a veniturilor si beneficiilor de pe urma relatiilor cu persoane sau institutii altele decat cele provenind din munca retribuita (cadouri, sponsorizari, gesturi filantropice, mosteniri). Pana pe 19 iulie Venus va atenua pierderile, va temporiza sau va indulci niste conditii drastice pentru efectuarea unor plati si va inlesni concretizarea unor gesturi de bunavointa cu finalitate materiala de valoarea mica sau medie.

Nu sunt excluse, in perioada amintita, primirea unor atentii, cadouri sau chiar mici donatii. Intre 8 si 10 iunie s-ar putea sa fie pusi in situatia de a vorbi. Se vor exprima nuantat, frumos, elegant, colorat, recurgand adesea la argumente de ordin moral, religios, cultural, sentimental intentionand sa-si capteze auditoriul si sa-l impresioneze sau sa-l convinga.

Tactica va “tine” si la scoala, la examene, la auditii sau vizionari. Intre 11 si 12 iunie, intreaga atentie si preocupare se va concentra pe avere, patrimoniu de familie, beneficii obtinute prin exploatarea unor proprietati sau pe viata de fiecare zi in legatura cu casa si gospodaria. Desi va fi vorba de un aspect armonic, trigonul dintre Uranus in Berbec si Jupiter in Leu va amplifica sau va complica evolutia unor conflicte patrimoniale prin gesturi surprinzatoare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...