Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Inca un semn care nu va fi mangaiat de astre pe 8 si 9 decembrie.

Dar, spre deosebire de alte semne cardinale, Capricornul va resimti acest pas astral mai ales in planul ecoului afectiv, al relatiilor matrimoniale; dupa ce acestea se vor risipi, va ramane amintirea lor – mai buna sau mai rea – si invatatura de minte – mai limpede sau mai tulbure – pe care ei trebuie sa o descifreze si sa si-o asume.

Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii dar, si de asta data, Capricornul are de-a face cu latura subtila a constiintei, a mentalitatii, a comportamentului sau a reactiilor determinate de acest context. In linii mari, ei pot trece mai usor decat alte semne cardinale, aceasta etapa. O veste, o surpriza, o noutate, o schimbare poate surveni in cadrul activitatii retribuite privind o reasezare de raporturi de munca.

Unele pot fi privite critic, cu nemultumire si vor fi indelung comentate. In sfarsit, vestea buna vine de la planeta Venus, care desi nu se “simte” in largul ei in Capricorn, totusi aduce stropul de noroc, dramul de tihna sau de rabdare si sansa necesara pentru a depasi starile organice ori psihice rascolite de furtunile astrale ale verii si toamnei acestui an.

In preajma zilei de 12 decembrie nu este exclusa, mai ales in cazul celor maturi, instalarea unei stari de exasperare, ca si cum si-ar atinge limita suportabilitatii, intr-o chestiune de activitate si de perceptie a intregii lor conduite si implicari publice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...