Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 06-12 August 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 06-12 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 august (pana la ora 20), se prelungeste o stare de incertitudine sau chiar de criza interioara care s-a instalat in urma in constiinta nativilor. Acestia incearca sa gaseasca punti de legatura cu trecutul si argumentele pentru care l-ar abandona in favoarea unei schimbari majore in viata lor (pe casa a IX-a se afla, in tranzit, Nodul Nord al Lunii, Sensul vietii). Pentru unii, poate fi doar un moment-cheie dinaintea unei optiuni fundamentale (“ce meserie sa aleg?”, de pilda), pentru altii poate fi o criza de constiinta majora sau, de la caz la caz, doar o nedumerire de moment. Doar ca ipostaza nu se va epuiza o data cu aceste zile: ea va reveni din a doua jumatate a zilei de 11 august si va ramane activa, cu momente mai tacute sau mai acute, pe termen scurt, in urmatoarele doua-trei saptamani iar pe termen lung, inca un an si jumatate.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), tentative firave de a “drege” ceva in plan personal sau la nivelul functiei si responsabilitatii profesionale.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, nativii trebuie sa se astepte la iesiri nedemne din partea unor fosti colaboratori sau apropiati. Dar, constatarea ca aceia nu au caracter, nu va fi o consolare in comparatie cu efectele produse asupra Capricornilor de faptele acelora. Cea mai “blanda” forma de manifestare a negativismului acestei etape ar fi o cearta in termeni duri. Cea mai periculoasa zi, pe aceasta directie, 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august contextul astral complex si cu multe necunoscute va functiona, pentru fiecare nativ, in functie si de felul in care va intra in rezonanta cu harta nasterii lor. In general, de dezordine personala la nivelul crezurilor si dorinta de a face cat mai repede ordine sau dreptate in ceea ce-i priveste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...