Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

5 si 6 septembrie sunt zile in care preocuparile pentru sanatate se pot concretiza prin unul sau mai multe consulturi medicale si analize. Ipotezele in jurul unui diagnostic se pot inmulti si, in principal, in afara unui stres legat de o afectiune careia “nu i se da de cap”, nu se poate anticipa vreun progres sau vreo lamurire.

Tot in aceasta perioada, unele persoane pot discuta cu superiorii o schimbare legata de regimul de munca, de plata sau de sarcini profesionale. Nota generala este a unor discutii de principiu, a unor tatonari, nu a unor rezolvari concrete. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, nativii din Capricorn pot fi impiedicati sa discute, sa poarte o negociere, sa semneze un document sau sa cada la pace cu cineva. Intarzieri, blocaje, relatii interumane ostile sau firea “incuiata” a unor parteneri fac imposibila rezolvarea unor chestiuni, chiar daca ele sunt, in realitate, un fleac.

Situatii-limita, ipostaze mai greu de explic logic, in plan procesual sau juridic, pe 7 si 8 septembrie. Intre 9 septembrie si dimineata zilei de 11 septembrie, unii nativi pot desfasura o intreaga strategie pentru a face rost de bani. Fac diligente, sunt insistenti, depun cereri, fac “scheme”; unora le ies.

Din 11 septembrie dupa-amiaza unii Capricorni isi dedica timpul si energia unor relatii cu oameni si institutii in vederea obtinerii unor posturi sau functii, adica al unor bune plasamente profesionale ce nu sunt conditionate de acceptarea prin concurs, cum ar fi numirea, desemnarea, alegerea intr-o pozitie publica ce tine mai ales de domeniul administrativ, juridic, sociologic sau tehnic.

Intreaga saptamana prezinta un amalgam de factori de risc ce se pot manifesta, in varii sectoare de viata, cu un accent special pe casa ridicarii in rang, al vocatiei profesionale, al imaginii publice, al exercitarii autoritatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...