Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), perioada marcata de interesul pentru propria persoana, concentrare “pe sine”, izolare fata de restul lumii, autocontrol.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, fluctuatii financiare – banii vin si se duc – uneori in sume mai mari, alteori in sume modeste. Din 9 noiembrie, in acest sector al banilor castigati prin munca sau efort personal, se va instala, in tranzit, Marte care va pune din greu la incercare acest sector astral. Trebuie sa se tina cont ca, timp de o luna, plecand de la data amintita, se pot ivi in viata Capricornilor, oferte de munca sau posibilitati de castig temporar pe care este bine sa nu le refuze, mai ales ca, este la fel de posibil sa apara cheltuieli neprevazute.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, solicitarile venite dinspre casa comunicarii ii o gasi pe acesti nativi cu “grada jos”. Fie sunt obositi, fie i-au ajuns greutatile vietii, fie au prea multe probleme pe care trebuie sa le controleze iar ei au ajuns la limita rabdarii dar si a energiei. In general, in aceasta perioada, cei mai multi dintre Capricorni vor simti nevoia sa se odihneasca, manifestand indiferenta la ceea ce se petrece in preajma lor. De aceea, poate, vor amana rezolvarea unor detalii de viata personala. In cazul unor concursuri, este nevoie de un efort major de regrupare si mobilizare a fortelor interioare pentru a face fata exigentelor etapei.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), unele persoane se pot crampona de un bun de familie pe care vor sa si-l adjudece. Ziua de 11 noiembrie aduce un pronostic prost pentru toate relatiile de prietenie. Nativii pot face constatari care sa-i puna pe ganduri cu privire la oportunitatea continuarii unei relatii. Alteori, ei pot cadea victimele unor inscenari sau conduite reprobabile ale acestor cunoscuti care nu vor ezita sa-i tradeze, sa-i sacrifice sau sa-si “dea arama pe fata”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...