Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Tranzitele ce definesc rastimpul cuprins intre 5 si 7 decembrie dimineata privesc mai ales imaginea, numele, renumele, nativilor din Capricorn.

In unele situatii, intra in joc functia, rangurile si demnitatile care sunt supuse criticilor, atacurilor vehemente, conflictelor deschise. Uneori, apar secvente de viata personala care nuanteaza sau explica o anume turnura a evenimentelor, cu aspect de furtuna. Chiar si pentru cei care duc o viata tihnita, departe de prim-planul vietii publice, care nu se incadreaza in tipologia celor de mai sus, aceasta perioada ramane delicata si resimtita, difuz, ca o permanenta amenintare, la bruma lor de liniste si echilibru interior si/sau exterior.

Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, nativii incearca tot felul de artificii pentru a depasi un moment greu, pentru a primi o mana de ajutor, dar jocurile astrale sunt captusite, in ceea ce-i priveste, pe acest segment al hartii cerului lor, cu o doza de nesiguranta, de neseriozitate, de lipsa de sinceritate sau de onestitate. Intre 10 si 11 decembrie, echilibrul se schimba intrucatva prin forta de impact a fazei de Luna Noua, ce se asaza pe casa a XII-a, unde, de-a dreptul, isi face de cap.

Pe unii, aceasta ipostaza a Luminariilor in conjunctie, in Sagetator, are darul de a-i infuria, la propriu si la figurat. Sa nu ne miram de ceea ce pot initia unii dintre ei, care fie vor sa se apere cu orice pret, fie ca doresc sa faca partie intr-un domeniu tulbure si periculos. Cum, cu ce argumente si cu ce sorti de izbanda, asta depinde de la individ la individ, dar mobilizarea interioara ramane o certitudine.

Mercur va intra, pe 10 decembrie, in sectorul lor natal si-i va transforma in niste geometrii ale situatiilor-limita, dandu-le raceala si temeritate, logica si intransigenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: