Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, preocupari legate de cresterea, ingrijirea sau educarea copiilor. Dorinta de a face ordine intr-o relatie afectiva cam volatila. Posibil eveniment, cu impact afectiv, in prejma zilei de 4 noiembrie dimineata, cand va avea loc faza de Luna Plina in Taur, ceea ce va pune mai raspicat problema limpezii sentimentelor rascolite de nemultumiri mai vechi, indoieli sau dezamagiri.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26, si 7 noiembrie dimineata, vesti, uneori din abundenta, privitoare la viitorul locului de munca, la modificarile preconizate, la masurile care urmeaza a fi puse in aplicare pentru ca institutia sa se alinieze normelor legale.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, in casa a XII-a a lucrurilor care se petrec discret, de unde si patronajul acestei planete asupra convorbirilor si consultarilor “de taina” cu privire la justificarea si legalitatea sau moralitatea unor decizii si abordari esentiale.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, rezistenta sau incapatanare, manifestata in abordarea unei chestiuni parteneriale litigioase cu sau fara componenta dusmanoasa. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului si se va alatura perechii Soare/Jupiter, deja instalate in casa a XI-a a prietenilor si a relatiilor cu unii cunoscutii care nu se vor ridica, daca va fi cazul, la nivelul asteptarii nativilor, creand poate, artificiale stari de tensiune si neincredere.

Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in sectorul casei I a cerului astral al Capricornilor, antrenand situatii dificile, greu de rezolvat pentru multe luni de acum in acolo.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, perioada de manifestare a ambitiilor si punctelor de vedere rigide, “care nu se negociaza” intr-o chestiune de bani sau de bunuri asupra caror a se ridica pretentii sau se desfasoara un litigiu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...