Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, Capricornii vor avea tendinta de a separa apele, de a desparti impresiile de realitate, pentru a afla pe ce trebuie sa se bazeze cand accepta ori refuza ceva in plan afectiv sau care este adevarul despre o persoana draga lor si care e natura relatiei lor cu ea.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, posibile discutii legate de viitorul lor la locul de munca actual, de un viitor loc de munca sau la o colaborare. Alteori, nativii se pot interesa daca informatiile care au ajuns pana la ei, cu privire la niste masuri legislative sau administrative iminente care ii privesc direct ii vor avantaja sau, dimpotriva, le vor afecta interesele. Pe o alta directie de viata, posibile consultari cu un medic, discutii tehnice despre un tratament, o medicatie, evolutia unei boli.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, sentimente tulburi, rascolite de o chestiune parteneriala, contractuala, de evolutia unei asocieri. Nota generala este de blocaj total, de incapacitate de urni lucrurile, la care contribuie realitatile cu care se confrunta unele rude apropiate si postura lor publica sau oficiala.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, confruntarea cu situatii financiare care tin sau implica bunurile familiei (avere, cash, patrimoniu mobil sau imobil, locatie) pe fondul ivirii unor “noutati” (acte, demersuri, initiative personale sau oficiale). Nota generala este de surpriza, de context juridic contestabil. Incercarea de a lua pieptis aceste circumstante si de a se lua la tranta cu institutiile, cu legislatia fara a tine cont de contextul particular care le genereaza nu este, pana la urma, o cale inteleapta.

Pe 10 martie, Marte va intra in casa a V-a si ii va obliga, in cele cateva saptamani, cat va dura respectivul tranzit, sa se concentreze asupra cresterii si educatiei copiilor, tendinta generala fiind aceea de control atent si de “punere la punct” a celor care incalca regulile unui program pedagogic riguros alcatuit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...