Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), evenimentele care se vor produce sub influenta astrala a momentului vor fi conditionate de impactul major pe care il va avea faza de Luna Noua, care va angaja casa a VI-a. Primul sector influentat va fi cel al sanatatii, unde toate afectiunile cronice, mai vechi sau mai noi si toate suferintele organice de moment vor fi exacerbate. Axa celor doua case ale sanatatii poarta marcajul prost al zilei de 4 iunie si apoi al zilei de 5 cand, cand vor fi puse la incercare arterele, sistemul nervos al membrelor superioare si inferioare, circulatia sangelui, fiziologia plamanilor, osatura toracelui (inclusiv clavicula si umar) si, secundar, fiziologia ficatului. Al doilea sector angajat de aceste evenimente astrologice este cel al muncii. Unii, totusi, pot avea sansa gasirii unui loc de munca, a unei rezolvari pe fondul unei actiuni comune, colective care, o data castigata prin negociere sau in instanta, va atrage dupa sine si rezolvarea personala. Contextul astral priveste statutul sau contractul de munca, nu si regimul banilor. “Deblocarea” poate sa fie pentru multi conditia si sansa de moment pentru o solutie profesionala.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), premiza impacarii prin dialog sau negociere este minima. Dinspre familie le pot veni insa, unora, surprize neplacute sau invers, ei ori actiunile lor, pot complica existenta unor rude de sange.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), posibila etapa favorabila unei actiuni de revendicare a unui bun, a unei cote dintr-o mostenire sau dintr-o participare la un castig cu rezolvare insa, ulterioara. In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), precum si in urmatoarele doua zile, Capricornii vor trece printr-un proces de asezare sau reasezarea unor principii de viata, de actiune sau de constiinta, menite sa le puna existenta in armonie cu datele realitatii pe care o traiesc in prezent si din care nu se pot extrage, a se impaca cu sine sau de a se mobiliza (daca sunt maturi) pe directia pregatirii sau perfectionarii profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...