Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), Capricornii vor fi tandri sau dispusi sa faca o serie de placeri copiilor. Perioada stabila din punct de vedere afectiv.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), vartej de activitati legate de desfasurarea muncii ceea ce poate sa presupuna deplasari de scurta durata, agitatie, drumuri numeroase prin oras, stabilirea unor contacte cu reprezentanti ai unor institutii.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda si va da casei a X-a, unde se afla in tranzit de mai multe luni, o evolutie speciala care, pentru unii, poate insemna blocaj, pentru altii un ritm mai lent al activitatii iar pentru cei mai multi poate sa insemne dezordine, complicatii, urgente care tin de nevoia legalizarii unor acte, parcurgerea unor etape obligatorii (examene, teste, triere de dosare, analize si evaluari). Nota generala a acestui context, foarte important pentru activitatea profesionala a Capricornilor, va fi sporita, pana la inceputul lunii iunie, de opozitia cu Uranus care priveste casa parintilor, a locuintei, a patrimoniului, etc., amestecand, conditionand sau conexand rezolvarea unora de solutionarea celorlalte.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), trecatoare constrangeri parteneriale sau sentiment de neputinta in fata unei situatii de viata complexe care ii pune in dificultatea de a actiona asa cum si-ar dori.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa banilor si va genera surprize atat in regimul platilor cat si al documentelor in baza carora acestea se fac.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, pe fondul rasturnarilor de situatie in plan financiar invocate, Capricornii vor incerca sa “puna piciorul in prag” si vor deveni vehementi in dialogul cu reprezentantii unor institutii. Un rol important il va juca intuitia si flerul de care vor da dovada.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...