Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ultimul semn zodiacal apartinand Crucii Cardinale este Capricornul care primeste destul de puternic vibratia zilei de 4 aprilie ce se aseaza, pe harta cerului lor astral, pe axa caselor IV – X, dandu-le unora destul de mult de furca.

Altora, in functie de varsta si loc in societate, nu le pericliteaza imaginea, functia, rangul, demnitatea si, evident, nici familia sau patrimoniul. Altora insa le aplica lectii astrale grele. Varful careului in T care se formeaza intre Luminarii si Pluton se “scurge”, cum se cheama in astrologie, chiar pe semnul Capricornului, deci, glumind amar am putea spune ca ei sunt “paratraznetul” pentru tot ceea ce se declanseaza, in astral, in preajma datei de 4 aprilie, desi prezenta malefica a lui Pluton se manifesta de aproape doi ani incoace, de cand face, mai tot timpul, cuadraturi cu Uranus in Berbec, la un moment dat, intrand in joc Jupiter in tranzit prin Rac si Saturn prin Balanta.

Acum situatia s-a concentrat pe aceste segmentele existentiale patronate de Capricorn si Berbec: unora tot acest concert astral nu le-a dat, pana acum, nici un semn, le poate da unul in aceste zile; altora le poate un soi de blocare pe una dintre directiile amintite, cladind acolo un adevarat esafodaj de fapte de viata ce vor trebui, cumva, solutionate, dar fireste, nu in cateva zile.

Ceea ce se desfasoara acum, fie si in stadiul de premisa, are toate datele sa se mentina “la cald” pana in toamna anului 2016. Intre 6 si 8 aprilie nu sunt excluse crizele de gelozie (mai mari, ma mici?!) depinde de varsta si de context de viata. Manifestarea acestor sentimente este insa una puternica, profunda alimentandu-le mentalul cu solutii total neindicate in plan concret.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...