Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), modesta dar utila si binevenita sansa de schimbare in plan profesional, social sau de imagine. Inceputul este mai putin vizibil, dar daca ei sesizeaza directia corecta si se fac gesturile necesare, pana la urma, peste o luna, progresul sau succesul vor fi o evidente. Perioada buna pentru a corecta sau anihila secvente mai vechi care le-au umbri imaginea. Vor fi insa si persoane nascute in aceasta zodie care pot primi dupa caz premii, distinctii, titluri onorifice, etc.

In acest sector, pe 9 septembrie, planeta Jupiter, spre marea lor satisfactie, va reveni, dupa 11 ani de asteptare, in casa a X-a a ridicarii in rang si a realizarii de sine. Capricornii au toate motivele sa se bucure, sa spere si sa se mobilizeze pentru a se afirma, pentru a confirma asteptarile sau increderea acordata la un moment dat, pentru a urca una sau mai multe trepte intr-o ierarhie socio-profesionala, pentru a fi numiti, a face cariera, a culege lauri, a avea succes etc.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), nativii ar trebui sa se teama de prieteni “si atunci cand fac daruri”. Este o perioada cand ei vor fi vulnerabili prin buna lor credinta sau, in functie de varsta, prin naivitatea si lipsa de experienta in fata unor venali versati. Nu va imprieteniti persoane gata sa va ajute si sa va introduca in afacerile lor ca nu cumva sa ramaneti departe de niste prezumptive castiguri. Oricum, o dezamagire, fie si de alta natura, un prieten, tot va va produce.

Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), exista o criza de adecvare a mijloacelor la o situatie creata mai demult intre ceea ce vreti, ceea ce puteti si felul in care ganditi niste solutii. De aceea, pentru a lua decizii importante, ar fi bine sa asteptati pana la sfarsitul lunii septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...