Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie se pot purta o serie de discutii de principiu, in mediul profesional, legat de locul de munca curent sau de o activitate retribuita in legatura cu felul in care trebuie sa se desfasoare respectiva activitate sau cu o serie de criterii de ordin organizatoric, vocational ce trebuie avute in vedere ori care li se impun.

In sinea lor, nu vor fi de acord cu aceste directii care le sunt trasate ierarhic. Intre 4 si 6 octombrie dimineata, viata cotidiana ia aspectul unei suprasolicitari sau hartuieli. Nativii vor avea tendinta de a refuza propunerile si de a nu se lasa dusi de val, opunandu-se implicarii lor in conflicte si relatii tensionate. Dar, cu toata rezistenta lor, unele dintre acestea nu vor putea fi evitate, mai ales daca au legatura directa cu functia, imaginea sau munca depusa de ei intr-un sector public.

Nu este exclus sa apara si elemente-surpriza care sa modifice statutul unor evenimente de data recenta, determinand precipitarea lucrurilor sau complicarea lor. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie, pentru o mare parte dintre nativi, se ridica probleme financiare, de mai mica sau mai mare amploare, pentru care vor incerca o rezolvare pe cai “discrete” sau vor apela la ajutorul parintilor si/sau rudelor.

Pe 9 octombrie, Capricornii nu se vor putea extrage curentului general astral care ii va obliga sa analizeze o serie de aspecte din viata lor, chiar daca acestea nu reprezinta acum o chestiune urgenta fiind, dimpotriva, o chestiune de perspectiva.

Dar, tocmai aceasta perspectiva de viata este cea care ii obliga sa-si reformuleze o serie de atitudini, optiuni si decizii personale, esentiale. Venus va intra pe 8 octombrie in chiar acest ultim sector, luminandu-le mintea, dandu-le “gandul din urma cel bun”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...