Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Asemeni celor nascuti in zodia Racului, si cei nascuti in Capricorn sunt direct vizati de faza de Luna Plina din ziua de 5 ianuarie. Soarele, aflat atunci la 14 grade 30 minute Capricorn, va face doua randuri de cuadraturi cu Nodurile Lunare (N si S) aflate, fiecare, la 14 grade 42 minute Berbec, respectiv Balanta.

Deci la grad perfect. Prin asta, tot ce atinge acest context astral are o doza mare de importanta prin sensul, impulsul si directia pe care le imprima deciziilor adoptate. Nu este un tranzit care priveste lucrurile mici, din latura modesta a existentei de fiecare zi. Faza de Luna Plina implica asadar persoana nativului, corpul sau fizic, constructia eu-lui superior, relatiile cu familia din care provine precum si toate relatiile parteneriale cu contractele subsidiare iar Nodurile Lunare privesc din nou familia dar si cariera, imaginea, puterea.

Fiind vorba de o Cruce Cardinala, la grad perfect, este de asteptat ca, in viata acestor nativi sa se produca evenimente relevante. Casa a II-a a banilor devine populata; alaturi de Marte vor interveni, dupa 3 si, respectiv, 5 ianuarie, Venus si Mercur. Se anunta multe discutii pe tema banilor dar se si pot rezolva o serie de situatii critice. Interesant este si felul in care evolueaza situatia: imediat, rapid, brusc, uimitor.

Atentie totusi la solutiile de avarie bazate pe artificii: acestea vor fi contestate, anulate sau penalizate de-a lungul lunii februarie 2015. 6,7 si 8 ianuarie pot aduce in prim-planul atentiei lor o chestiune oficiala, legala, institutionala sau chiar un complex intreg de imprejurari care ii obliga pe nativi sa treaca pe la tot felul de cabinete (de avocat,de notar, de expert) si pe la tot felul de ghisee. O serie amaraciuni provenind de la idei in care au crezut si care acum se dovedesc a fi caduce, ori de la o serie de evolutii negative intr-un domeniu de viata personala il obliga pe nativ sa se gandeasca la un altfel fel de a se ingriji de propriul interes.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...