Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), ganduri si considerente care privesc un aspect important din existenta nativilor ii poate face sa initieze un schimb de opinii, o consulare, o sfatuire cu privire la o chestiune domestica, locativa, funciara sau strict relationala, in perspectiva un factori de risc ce pot opera imediat sau pe termen lung.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, Capricornii pot face o constatare surprinzatoare cu privire la tariful unui serviciu, pretul unei achizitii ori cuantumul unei taxe care are menirea de a le schimba planurile, prioritatile sau chiar momentul cand doreau sa duca la bun sfarsit proiectul, despre al carui cost, afla acum, date noi. Nu va grabiti sa rezolvati intr-o zi, doua pentru ca, din 7 decembrie, in acest sector al banilor, isi va incepe tranzitul Micul Benefic, ceea ce poate fi nu doar promisiunea ci si siguranta astrala, ca dupa, acea data, pana pe 3 ianuarie 2017, veti gasi o formula onorabila de rezolvare. Si, cu nici un chip, nu imprumutati bani de la prieteni sau oameni dubiosi si nu faceti tranzactii sau angajati promisiuni de vanzare – cumparare intre 8 si 10 decembrie

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, discutii in van, pierdere de timp in analize, variantelor si ipotezelor. Un drum pentru o verificare concreta, “pe teren” a unei situatii, pentru o confirmare sau pentru o discutie purtata fata in fata cu o persoana si nu telefonic sau prin alte mijloace de comunicare la distanta, ar putea fi binevenite.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, nervi din motive ce pot fi spuse cu voce tare sau care nu au “vocatie publica” in legatura cu tot ceea ce tine de rude, relatii de familie, interese patrimoniale, casa, locuinta etc. Posibile situatii neplacute in care un Capricorn poate fi pus de o persoana cunoscuta, de care a fost apropiata in trecut si cu care mai tine legatura.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...