Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, Luna va traversa sectorul casei I a cerului de naștere al acestor nativi și le va da răbdare și metodă, concentrare pe o temă de viață, logică și rațiune în tot ceea ce vor face sau vor decide dar va accentua o stare de disconfort organic care cu greu poate fi precizată și, prin asta, contracarată.

Capricornii vor fi mai puțin dispuși să râdă, să petreacă sau să se distreze, preferând să se odihnească, să stea retrași, să-și recupereze sau să-și conserve energia pentru activitățile principale de peste zi. Un plus de pesimism sau de scepticism se va abate asupra lor, ori de câte ori se vor gândi la viitor.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va avea, până pe 26 noiembrie, un cuvânt discret, dar favorabil, de spus în privința universul interior, mai mult sau mai puțin conștientizat, de unde și șansa ca, în acest răstimp, să aibă și inițiative binevenite în urma unor concluzii de viață corecte la care vor ajunge grație unei relaxării mentale și sufletești.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, surprize financiare sau de ordin material, mici întâmplări care introduc un factor inedit în rutina cotidiană. Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, toleranță față de derapajele unor persoane cu care se întâlnesc sau cu care interacționează pe termen scurt, dorința de a fi cumsecade chiar și cu persoanele dificile, moment al calmului sau al înțelepciunii adoptate în relațiile cu prietenii.

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, stres provocat de treburile gospodărești sau de îndatoririle față de părinți deși, de la caz la caz, contextul astral mai poate patrona și ipostaze dezagreabile (certuri, reproșuri, pretenții nejustificate, capricii, forme deranjante de manifestare a egoismului sau a autorității celor în vârstă).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...