Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea planetei Venus in zodia Racului, ce sustine casa a VII-a a tuturor relatiilor parteneriale, este de natura schimbe intr-un chip neplacut predispozitia astrala a saptamanii viitoare.

Micul Benefic se va afla intr-un locas care-l incorseteaza. Planeta nu se afla in largul ei si permite dezvoltarea unor tendinte de evolutie personala sau de reactie cu o puternica incarcatura emotionala. Este drept ca aceasta schimbare de locas zodiacal se petrece in ultima zi a rastimpului analizat (2-8 mai) dar, deja, din 6-7 mai, ea nu mai este activa in registrul Gemenilor pe care i-a tranzitat.

Pana pe 5 iunie aceasta ipostaza va greva evolutia dialogurilor intre soti, transformandu-i in niste persoane interiorizate, care se exprima cu greutate chiar daca sunt profund nemultumiti. Rezervele sau inhibitiile pot aparea si in alte tipuri de relatii si dialoguri pe paleta larga a relatiilor de afaceri, contractuale, procesuale. Pe 8 si apoi, pe 9 mai, sub impactul unui tranzit apasator al Lunii prin Capricorn, vor fi tacuti, meditativi, circumspecti, excesiv de analitici. Este ceea ce se cheama “emotii fara lacrimi”.

Luna Plina din 4 mai ii poate sensibiliza pe axa relatiilor sentimentale, a povestilor de dragoste sau al prieteniilor si cunostintelor facute de-a lungul timpului cu un scop sau in virtutea unui tel comun. Aici, in functie de harta astrala personala, se pot produce combinatii sulfuroase.

Intre 5 si 7 mai pe unii ii incearca tentatia de a face declaratii, marturisiri sau devoalari ale unor situatii cu intentia de a provoca reactii pe principiul “incurca-i drace” de pe urma caruia ei sa aiba un beneficiu. Gestul va avea un fie un procent de imoralitate, fie de ilegalitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...