Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), unii Capricorni, preocupati de starea de sanatate, se vor duce la consultatii, vor citi, se vor informa despre boala lor, inainte sa ia o decizie cu privire la un tratament sau la o anume abordare a suferintei lor fizice. Nota generala este de indoiala, de incapacitate de a decela ce e mai bine pentru ei dintr-un noian de propuneri sau solutii de unde si nevoia lor fireasca de a sti mai mult, de a se lamuri. La locul de munca, indicat ar fi, ca nativii sa nu se lase tentati de barfe si comentarii, mai ales ca nu toate sunt “nevinovate”, ci menite sa-i verifice ori sa-i provoace. Moment de scurta deruta personala cand, unii dintre Capricorni traiesc o serie de nedumeriri ori de cate ori viata de fiecare zi ii pune in situatia de a lua decizii in contradictie cu ceea ce doresc, cred sau cu principiile si interesele lor.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), relatiile conjugale si toate tipurile de parteneriate, afaceri si colaborari vor fi supuse testului de rezistenta prin impactul pe care il va avea asupra lor faza de Luna Noua in Rac.

Chiar daca ea se va produce pe 4 iulie, ziua dinainte si dupa maximum fazei, este la fel de angajant pentru nativi care se vor vedea in imposibilitatea de a spune sau de a face ceva. Poate si din prudenta, ei isi vor reprima reactiile. Doar ca, miza acestei etape, departe de a se epuiza, se va intensifica, iar pe 8 iulie ea va capata accente majore.

Cei mai vizati vor fi cei care nascuti intre 5 si 7 ianuarie, adica cu Soarele la 16 grade Capricorn. E nevoie de calm, de intelepciune, rabdare, prudenta si atentie sporita. Veti decide si veti actiona mai tarziu, la momentul potrivit.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, posibil beneficiu sau avantaj banesc, material ori social.

Pe 8 iulie va incepe o perioada cand, pe primul loc, se vor afla demersurile concrete sau doar pregatirile psihice in vederea unei schimbari majore pe care nativii intentioneaza sa o faca. Sensul Vietii se afla in apropierea Marelui Benefic care le deschide portile spre Lumi noi, in plan geografic sau al constiintei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...