Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, cei nascuti in Capricorn trec prin momente sufletesti provocate de evenimentele de data recenta din viata lor (de aproximativ un an incoace). Tranzitele acestei perioade starnesc amintiri, provoaca reactii emotionale sau ii obliga sa tina cont de realitatile cu care se confrunta.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa banilor si, in urmatoarele sase zile, cat va tine acest tranzit, inainte ca el sa intre in miscare aparent retrograda si sa revina in Capricorn, va putea provoca surprize sau va crea situatii neobisnuite legate de regimul banilor. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa prietenilor si cunoscutilor si, pana la inceputul lunii martie, va altera multe dintre aceste relatii bazate pe cooperare, simpatie, scopuri comune, conlucrare in forme organizate de activitate.

Relatiile vor fi viciate de lipsa de caracter a unora, de dusmanii si invidii mai vechi care acum isi vor croi drum sau de interesele meschine ale fostilor prieteni care intra in contradictiile cu directiile de viata actuale ale Capricornilor. Intre 4 si 6 ianuarie dimineata, nu sunt excluse afirmatii, declaratii, explicatii ori pretentii materiale ridicate de aceste persoane care vor dezvalui, astfel, adevarata natura a relatiilor care au functionat, cu ceva vreme in urma, pe post de “prietenie”.

Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), nativii vor face exercitii de vointa pentru a uita, ierta sau minimaliza importanta gesturilor care i-au nemultumit. Pe de alta parte, ei pot face demersuri menite sa aduca ordine, normalitate sau beneficiu in viata personala. Ele pot fi generate de o situatie convenabila, de o sansa sau de un ajutor care nu va dura mult timp dar va functiona excelent.

Din 8 ianuarie, Luna se va afla in casa I, in zodia lor, si-i va intari trupeste si sufleteste, dandu-le rezistenta nervoasa si darzenie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...