Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, preocupari legate de cresterea, educarea sau ingrijirea copiilor, pentru Capricornii parinti. In alta privinta, tranzitul acestei zile le insufla interesul sau placerea unor activitati practice care sa le dea satisfactie (jocuri, sport, hobby, mancare, moda etc.).

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, nativii se vor confrunta cu un fel de joc secund: totul incepe sa le apara intr-o alta lumina, intr-o alta ipostaza, sa capete alta semnificatie si mai ales sa-i oblige sa se replieze fata de posibilele noi variante ce se desprind din observarea evenimentelor deja petrecute sau in derulare.

In ziua de 3 decembrie se va produce faza de Luna Plina in Gemeni, ceea ce ar putea marca relatia lor cu locul de munca ori cu unele persoane din institutia unde isi desfasoara activitatea retribuita prin surprizele, de proportii restranse, ce tin de circulatia informatiilor si a deciziilor. Unii Capricorni pot fi beneficiarii unor confidente sau dezvaluirii unor secrete legate de colegii de serviciu.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, diligente parteneriale, dar si dificultati, blocaje sau chiar impas in rezolvarea unor chestiuni personale, parteneriale, procesuale, familiale sau socio-profesionale. Etapa delicata care ii va pune la incercare.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie efort de a infrange niste “neputinte” financiare ori strict materiale. Cei care vor sa vanda ori sa inchirieze un bun patrimonial vor tine la pret. Atentie la eventualele tranzactii oneroase ce li s-ar putea oferi, dar care, in realitate, se vor dovedi niste provocari. Autoritatea profesionala si imaginea vor fi, in continuare, supuse stresului si contestarii. Desi nu cedeaza si se “tin bine”, unele persoane nascute in acest semn zodiacal se vor gandi sa renunte la o functie sau sa abandoneze o activitate care le aduce numai stres, griji si necazuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...