Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, pentru destul de multe persoane, de varste si conditii sociale diferite, poate fi vorba de un succes, de o victorie personala, de o numire, de un beneficiu de imagine. Etapa decurge normal pana la sfarsitul saptamanii cand se va intari prin aportul planetei Mercur care, in ziua de7 octombrie, va intra in acest sector si va intensifica tot ceea ce tine de notorietate.

Vor fi avantajati toi cei care au functii sau vor primi responsabilitati speciale, cei care activeaza in profesii legate direct sau tangential de justitie, drept, domeniul legislativ, aplicare a normelor etc. De asemenea, intr-un alt registru, mai pot beneficia cei care au meserii care se desfasoara in directa legatura cu publicul: spectatori, auditoriu, elevi/studenti, cursanti, participanti la intruniri.

Totusi, acest sector este bantuit timp de o zi – doua, intre 6 si 7 octombrie, de o dubla cuadratura „in pereche”, intre Jupiter/Soare si Marte/Pluton (acestea din urma in tranzit chiar prin casa I a personalitatii lor), care indica, pentru o alta categorie de persoane, situatii deloc confortabile legate de o functie (in special detinuta in trecut), constrangeri de ordin legal, rigori greu de acceptat sau lupta pentru apararea unui statut personal.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30 va creste nivelul de alarma dar si de „avarie” al relatiilor cu unele persoane apropiate lor in trecut dar care, acum, se intorc impotriva unui nativ. Sunt de evitat marturisirile, confidentele si declaratiile care pot fi folosite, mai tarziu, impotriva lor.

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, numeroase planuri de a interveni in vederea reglementarii unei probleme personale. Multa tenacitate, ambitii dar si capacitate de a rezista la stres, la presiune psihica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...