Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Maxima concentrare pe o serie de activitati ce presupun rabdare, atentie, suprasolicitare nervoasa. Poate nu toata lumea traieste la cote atat de ridicate de efort, de stres sau de responsabilitate. Continua sa se reverse asupra acestor nativi semnificatiile astrale pe care le-am prezentat in analiza facuta saptamanii ce tocmai s-a incheiat.

Si, asa cum cum spuneam atunci, in perioada 1-7 noiembrie, conotatia acestor vibratii va fi tot mai intensa si poate chiar mai greu de acceptat. Unii se vor revolta nemultumiti ca, pe langa atatea alte probleme pe care le au, trebuie sa se confrunte si cu ingratitudinea unor persoane din preajma lor.

Dar iata se vede azi clar, nu si apropiate lor. Nu atat cearta sau conflictul marcheaza casa relatiilor cu prietenii sau tovarasii de drum, cat uriasa diferenta de opinii (bine ascunsa pana in prezent), sau marea diferenta de interese, ce acum nu mai poate fi camuflata. Drumurile lor se despart. Apar dezamagiri, tristeti, amaraciuni si suferinta.

Atentie! Chiar daca, dintr-un motiv sau altul, inca aceasta despartire nu se petrece, ea este accentuata si intarita prin zeci de motivatii in perioada pe care o analizam si doar o chestiune de conjunctura face ca ea sa fie amanata pentru o zi sau alta din viitorul apropiat. 2, 3 si o parte din ziua de 4 noiembrie reprezinta o perioada in care se vor manifesta stari speciale ale constiintei (telepatii, presimtiri, intuitii).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...