Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 9-15 Noiembrie 2019


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 9-15 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie, bună capacitate de mobilizare, combativitate în relațiile parteneriale manifestată prin tendința de a controla o activitate, de a da soluții, de a face observații, ceea ce, uneori, poate stârni nemulțumirea sau revolta celor vizați de atitudine lor de „șefi” .

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, nevoia de a găsi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relațiile juridice sau contractuale.

Un accent special îl poate aduce, pe 12 noiembrie, Luna Plină în Taur care va scoate în evidență natura necunoscută, poate, până acum a unor riscuri și obligații materiale, precum și erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare cât și a unor metode incorecte ori a unor înșelătorii cărora, din varii motive (lipsă de experiență, încredere în străini, entuziasm necorelat cu realitatea), nativii le-au căzut victimă. Acum, unii dintre aceștia pot avea revelația adevărului sau pot avea presimțiri pe care nu trebuie să le ignore pentru că, urmând calea sugerată de aceste flash-uri de gândire, ei pot ajunge la sursa răului.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Berbecii pot avea o frumoasă și utilă comunicare cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de drum, participanții la o activitate comună de tipul ședință, sesiune de comunicări, dezbateri). Dorința de afirmare îi va împinge să fie combativi și radicali în opinii.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, preocupări legate de bunul mers al casei și al gospodăriei doar că, dorința lor de a fi eficienți, va fi contracarată de obligațiile profesionale care le vor limita timpul necesar punerii lor la punct ori, chiar, îi vor face pe cei născuți în Berbec „să lase totul baltă” și să se dedice, de dimineață până seara, acelor postùri publice .

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...