Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata atentia nativilor va trebui sa se concentreze pe munca iar starea lor de spirit va trebui sa se adapteze exigentelor momentului care nu le vor permite nici relaxare, nici detasare; enervari, plictiseala, oboseala.

Pe 9 decembrie, Marte va intra in zodia Scorpionului. Prezenta Guvernatorului nocturn al Berbecilor in casa a VIII-a, a beneficiilor materiale, reprezinta o premisa importanta pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018 pentru toti cei care doresc sa gaseasca o solutie la chestiunile banesti sau patrimoniale care nu s-au rezolvat in 2017. Totusi, nu toate ideile care le vor trece prin minte, in aceasta privinta, vor fi si cele indicate sa fie puse in practica.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, posibile tulburari ale relatiilor parteneriale care pot fi puse la incercare de micile evenimente cotidiene sau de situatiile pline de disconfort generate de rivalitati si ostilitati care-i vizeaza, mai ales, pe cei care au o functie sau exercita responsabilitati ce intra in dezacord cu viziunea si interesele rivalilor.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, unele persoane pot fi afectate material, social si/sau moral de decesul unui cunoscut. Berbecii pot trece pe langa situatii cu grad sporit de risc pentru corpul lor fizic. Intreaga saptamana trigonul care se va realiza, la grad perfect, intre Uranus si Soare, in jurul datei de 15 decembrie, poate provoca surprize legate de relatia lor cu strainatatea (relatii cu oameni si institutii, corespondenta, intocmirea unor documente oficiale, ipostaze publice, calatorii), modificari la nivelul perceptiilor despre lume si viata, remodelare a constiintei si viziune asupra viitorului socio-profesional personal. Mercur, intrat in miscare aparent retrograda, le va permite sa-si reaseze opiniile o baza solida iar Saturn ii va ajuta sa-si consolideze opiniile si sa-si traseze directii de viata pe termen lung.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...