Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale sporite in intensitate de faza Lunii Pline in Capricorn care va avea loc in ziua de 9 iulie si care va angaja, indeosebi, axa caselor IV – X. Puternic impact emotional al evenimentelor, fie ele si modeste ca motivatie reala, asupra nativilor care vor avea impresia ca ating limita suportabilitatii, de unde si posibilele lor iesiri nervoase de exasperare.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, ipostaze inedite provocate de intalniri – surpriza sau de felul in care decurge o seara petrecuta alaturi de cunoscuti si apropiati. Comportament si fel de a vorbi autoritar marcat de dorinta expresa a Berbecilor de se constitui ca niste super adviser-i, dorind sa-i subordoneze pe copii vointei lor inflexibile, ceea ce poate starni replici pe masura (“suturi verbale”) sau sa “puna punctul pe i” intr-o relatie afectiva.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, moment mai relaxat cand, insisi nativii vor dori sa lase locul tolerantei, ingaduintei si blandetii, cand ei vor avea nevoie sa se calmeze si sa se izoleze de forfota cotidiana pentru a-si reface puterile sau pentru a medita in voie. Posibil context favorabil pentru cei care sustin examene si verificari preliminare ale cunostintelor la probele orale ale unor materii de studiu. Nota generala a saptamanii va fi data fie de calatoriile pe termen scurt sau pe distante mici care se vor defasura normal, placut sau util si de chestiunile gospodaresti care nu le vor face placere si care ii vor implica direct pe nativi chiar daca acestia vor avea altceva mai util sau mai urgent de facut in acea perioada. Stricaciuni care presupun, pentru remedierea lor, deranj, dezordine si schimbarea, de moment, a modul de viata curent. Copiii si adolescentii pot fi in forma buna sportiva, pot castiga meciuri sau pot fi selectionati in echipe de elita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...