Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, dispozitii interioare contradictorii: Berbecii vor sa rezolve multe treburi, sa fie harnici dar ceva mai puternic decat ei ii indeamna sa le amane, sa se odihneasca, sa leneveasca ori sa se gandeasca in liniste si pace interioara la probleme lor de viata.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, se vor pune chestiuni delicate, de echilibru partenerial, conjugal carora trebuie sa li se acorde atentia si importanta cuvenita pentru ca, in pe 11 aprilie, va avea loc faza de Luna Plina in Balanta pe casa a VII-a a parteneriatului ceea ce poate atrage un lant de ipostaze surprinzatoare, de motive de uimire. Evolutia evenimentelor va fi marcata de bruschete, de inedit si de presiunea timpului. Ipostaze deconcertante in privinta unui conflict deschis, a unui proces sau a negocierilor. Semnarea contractelor va fi incetinita sau oprita motiv pentru care nu este bine sa se forteze nota pentru ca acesta sa se incheie cu orice pret.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, preocupari materiale, chestiuni curente, de fiecare zi privind ce presupun operatiuni banesti cu sume mici care le vor impune nativilor restrangerea cheltuielilor sau razgandiri, motivate si de intrarea in miscare aparent retrograda a planetei Mercur. Posibile mici activitati practice rasplatite care le vor asigura “maruntisul” necesar.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, prilej de a construi planuri legate de o calatorie de interes, de o vizita de prospectare, o excursie sau o stramutare in vederea completarii studiilor si a pregatirii profesionale. Berbecii se vor entuziasma si se vor mobiliza, daca li se ofera un capat de drum in vederea concretizarii lui. Si, cu toate ca, pentru moment, nativii nu iau in calcul o sedere indelungata, unele dintre ele se pot prelungi sau permanentiza, prin confruntarea, la fata locului, cu oportunitati si oferte nebanuite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...