Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, ganduri de noapte provocate de framantarile de peste zi. Posibile momente de descumpanire; Berbecii pot lua in calcul o schimbare de atitudine fata de sot, asociat sau rival. Informatii provocatoare.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, tentativa de echilibrare financiara deocamdata nefinalizata.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, dialoguri aprinse, convorbiri care degenereaza in controverse , informatii inexacte care deformeaza parcursul logic al unei atitudini. Berbecii pot “pune la inima” vesti care se vor dovedi, mai tarziu, a fi fost niste barfe sau niste provocari. Deplasarile se pot asocia cu enervare, fie ca trebuie sa plece pe neprevazut, fie ca se confrunta cu situatii care ii vor pune in situatia de a lua contact cu unele institutii sau cu persoane in exercitiul functiunii care vor face, recurs la un text de lege (amenzi si nu numai).

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018, ceea ce inseamna ca sectorul castigurilor materiale, a beneficiilor dar si a reglementarii juridice a regimului unor bunuri ce li se cuvin, pe cale juridica (acte notariale, proces), va fi marcata de o preocupare constanta pentru procedurile legale; nativii vor fi insa panditi si de pierderi prin inselatorii, escrocherii cu “acte in regula” sau manevre vicioase de natura financiara, juridica, morala.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, trairi intense determinate de evenimentele care vor avea loc in sanul familiei sau in relatiile conjugale (parteneriale, contractuale) si care pot avea, in cazul unor persoane, o vigoare sporita; motiv de a gandi intens pe o anume tema inainte de a lua o decizie radicala.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, orgoliu si subiectivism in relatiile afective.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...