Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, va continua sa se manifeste tendinta astrala instaurata cu o zi – doua in urma, cu privire la sanatate si echilibrul interior. Comportamentul lor va fi dictat de stres si presiunile momentului sau de plictisul sarcinilor de serviciu obositoare.

Tinand cont de faptul ca, in acest rastimp, se vor afla in opozitie cinci planete pe axa Berbec/Balanta, se pot anticipa numeroase ipostaze ale vietii personale “deranjate” de partenerii de viata, de afaceri, de proiect, de dusmani, rivali sau de competitori. Se pot produce atacuri la adresa nativilor care vor fi obligati sa ia atitudine, sa se apere, in unele cazuri fiind nevoie sa apeleze la sprijinul institutiilor menite sa apere ordinea, legea sau sa faca dreptate. Perioada extrem de riscanta pentru evolutia proceselor, marturiilor si declaratiilor Este limpede ca, pe acest fond deloc prielnic, nu e indicat sa se semneze contracte, sa “se bata palma” pentru anumite intelegeri sau sa se ia decizii cu privire la participarea si implicarea nativului intr-un colectiv.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, Luna Plina in Scorpion (11 mai, ora 00:42′, cf. Orei de Vara), ii va pune pe Berbeci in situatia de a constata ca sunt pacaliti de o persoana (poate fi vorba chiar si de o ruda), ca banii lor sunt periclitati de felul in care decurge o afacere sau o investitie. Intregul efort trebuie indreptat spre stabilizarea si limpezirea situatiei si nu spre rafuieli si explicatii.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, avant, incredere si ambalare in legatura cu o proiectata calatorie de interes personal, pentru studii sau in vederea stramutarii resedintei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...