Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, discrete probleme legate de regimul muncii (volum mai mare, solicitare suplimentare, activitati care plictisesc). Posibile tulburari digestive, biliare trecatoare, dureri abdominale, disfunctii intestinale.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, intalniri cu parteneri de proiect, colaboratori care stau sub semnul unor situatii stringente ce afecteaza pe toata lumea si carora trebuie sa li se gaseasca o slutie. Posibila “chemare la ordine” a cate unui nativ de catre superiorii sai.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, continua sa-i urmareasca riscurile legate de regimul banilor si bunurilor care s-au instalat de ceva timp in casa a VIII-a a acestor nativi. Constransi de evenimente, unele persoane pot recurge la artificii financiare.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si, din aceasta postura, va spori luciditatea si capacitatea Berbecilor de a gandi corect, precis, pragmatic dar, totodata, va intensifica tendinta acestora spre atitudini rigide ori de cate ori vor fi pusi in situatia sa-si nuanteze opiniile sau deciziile. Alteori, va fi vorba doar de incapatanarile caracteristice zodiei Berbec.

In restul zilei de 9 ianuarie, dupa ora 09:05, momente de entuziasm legate de un proiect asupra caruia staruie. Relatii bune cu strainatatea (vesti, informatii, comunicare, deplasare, contacte umane). Nota generala a saptamanii va fi data de acumularea celor cinci planete in tranzit prin Capricorn ceea ce va transforma casa a X-a intr-un loc intens solicitat din punct de vedere astral. Influentele pozitive venite de la Soare,Venus si Mercur se vor amesteca cu cele provenind de la Saturn, Pluton si Luna Neagra instaurand un regim sever de viata care le va impune acceptarea nevoii de a-si pune ordine in viata personala, de a se supune unor reguli si norme de integrare in societate din care trebuie sa dispara naivitatea, vanitatea, superficialitatea si graba.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...