Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 5-11 August 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, aspecte dificile legate de exercitarea meseriei sau a functiei din cauza unor colegi sau parteneri, aspect care se va relua dupa 11 august pentru 2 – 3 zile. Complicatii juridice sau domestice in functie de contextul de viata al fiecaruia.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, surprize de la cunoscuti, intalniri neasteptate, sentimente ciudate provocate de felul de a se purta sau de a vorbi al prietenilor. In seara zilei de 7 august, se va produce faza de Luna Plina in Varsator, care va angaja in mod direct si casa a V-a a sentimentelor, patronand evenimente care ii vor lua pe Berbeci pe nepregatite. Cei tineri pot fi “luati pe sus” de valul unei aventuri, al unei conjuncturi neobisnuite care sa-i faca sa traiasca intens sentimentele fata de o persoana sau de incantare, generata de un spectacol, de bucuriile firesti ale vietii de fiecare zi – mancare, dans, muzica, petreceri. Berbecii vor avea posibilitatea sa se remarce in plan artistic sau sa realizeze performante sportive. Posibile momente-cheie in existenta unora care privesc dimensiunea majora a destinului lor.

Intre 9 si 11 august dimineata, unele persoane se vor confrunta la locul de munca cu dificultati de adaptare, pe fondul modificarilor administrative curente, de program sau de responsabilitati. Indoieli cu privire la o stare organica a carei explicatie nu este evidenta, de unde si rezerva acelor persoane de a urma un tratament sau de a face investigatiile recomandate. Mai precis, in ciuda simptomelor, nativii se vor autolinisti spunandu-si ca “nu au nimic”.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, Luna va tranzita zodia Berbecului si le va da nativilor energie, implicare, uneori exagerata: in fleacuri, de exemplu. Acest tranzit va activa conflictele sau ostilitatile cu persoanele cu care se afla in litigiu, colorand confruntarile cu acestia cu o nuanta patimasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...