Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 31 octombrie poate fi marcata de dorinta nativilor de a stabili cat mai multe contacte interumane, de a face scurte deplasari utile ori de a fi obligati sa se prezinte la examene, audieri, auditii, interviuri, discutii etc.

Se vor descurca binisor, mizand, cel mai adesea, pe prezenta lor de spirit sau pe spontaneitate. Dupa ora 12 a aceleiasi zile, o serie de chestiuni de familie reclama prezenta lor pentru a fi alaturi de rude (parinti) sau pentru a supraveghea si rezolva propriile lor probleme gospodaresti, locative, domestice, ipostaze de viata care vor continua pe 1 si 2 noiembrie.

Pe 3 si 4 noiembrie, avantul existential al unora se poate remarca intr-un domeniu artistic, creativ sau intr-unul afectiv, sentimental. Dar, exista si ipostaza Berbecilor maturi care sunt preocupati sa-si schimbe viata, sa aduca in peisajul lor existential noi dimensiuni cum ar fi experiente de viata sau profesionale, largirea orizontului de cunoastere prin calatorii, excursii, deplasari, stramutari ale domiciliului.

Intre 5 si 6 noiembrie, Luna va da o greutate speciala chestiunilor de sanatate legate de stomac, hrana, alimentatie, medicatie, terapie. Segmentul muncii este solicitat intreaga saptamana de influxurile puternice dar diferite ca importanta si fel de a se manifesta. In unele cazuri, poate fi vorba de o activitate intensa, alteori de stres.

In ansamblu, perioada are o semnificativa latura pozitiva, ea permitand Berbecilor, datorita acelui aspect favorabil ce reuneste vibratiile planetelor Jupiter, Marte si Venus, sa faca progrese, sa aiba realizari, sa se lupte pentru o cauza sau o miza personala, in al carei joc intra cariera si profesia. Mercur va tranzita casa banilor si beneficilor materiale provenind din relatiile cu alte persoane, dandu-le posibilitatea sa faca tot felul de “combinatii” si strategii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...