Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, sunt slabe sa se petreaca ceva important. Dar efectele tranzitelor astrale se pot reflecta In evenimentele care se vor derula de-a lungul diminetii care, desi este a ultimei zile din an, se poate asocia cu Inceputul unei noi etape, legate In principal de viata profesionala, de cariera. Unii nativi vor pune punct In aceasta dimineata unor prerogative pe fondul unor activitati pe care le vor desfasura In alt loc de munca, In alta structura sau chiar Intr-o alta ipostaza.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, Intalniri surpriza, situatii neprevazute, evenimente care le ofera nativilor prilejul de a se bucura de calitatile unor prieteni de data recenta: un univers bogat si interesant, o conversatie agreabila, informatii care le vor deschide orizonturi noi. Ei Insisi vor fi Intr-o forma fizica si psihica buna si se vor simti In stare sa se afirme In fata unor persoane cu notorietate, facand o impresie buna. Pe fondul acestor Intalniri, unii ar putea stabili relatii sociale, utile lor, candva.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, stare de torpoare, dorinta mare de a se calma, de a se odihni, de a se recupera care, pana la un punct, pot fi justificate de sarbatorile sfarsitului de an, dar care, In realitate, vor fi determinate, indiferent de petreceri si vacanta, de Insusi contextul astral al momentului. Odihna si tihna la care se vor deda Berbecii le va permite sa Inteleaga de ce unele situatii din viata lor nu au mers bine si ce ajustari esentiale trebuie sa faca.

De aceea, ei vor putea chibzui, Incet si fara spaima de viitor, ceea ce trebuie sa faca sau sa schimbe In viata lor. Din 3 ianuarie, Venus le va permite intuitii si presimtiri. Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, Berbecii se vor mobiliza si vor deveni fiinte active, inserate In prezent, implicate In evenimentele care se deruleaza In jurul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...