Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Existenta celor ce s-au nascut in Berbec este apasata de povara trecutului, fie sub forma unor relatii complicate si conflictuale care nu s-au epuizat, care sunt active in continuare, prin consecintele pe care acestea le-au provocat de-a lungul timpului sau prin amintirile pe care le mentin treze.

Unele dintre aceste ipostaze pot avea, in aceasta perioada, aspectul unei suferinte interioare, alteori pot sa-si puna amprenta pe starea fizica propriu-zis, creand disfunctii organice. Mai ales in perioada 6-7 februarie cand, in planul sanatatii, o serie de neplaceri fiziologice nu capata un raspuns clar de la un buletin de analiza sau de la doctor. Si totusi, ceva in organism nu e in regula.

Inainte de a lua medicamente, tineti un regim alimentar drastic, beti lichide, urmati toate terapiile indicate pentru detoxifiere, dormiti, relaxati-va si evitati sa cadeti in capcana conflictelor intinse de unii dintre cei apropiati. In preajma zilelor 3-4 februarie si apoi 6 februarie se pot ivi conflicte sau se pot petrece evenimente aparent minore cu rol de avertisment intr-un plan al prieteniilor si colegialitatii.

Puneti sub semnul intrebarii ce spun acestia sau verificati temeinic orice demers al acelora care, la un moment dat, prin implicare, v-ar putea afecta. Tensiuni si gesturi brutale pe relatia cu copiii care trebuie pedepsiti sau opriti dintr-o conduita neconforma cu regulile moralei, educatiei sau varstei. Sfarsitul saptamanii rascoleste relatiile dificile la locul de munca. Unii vor incerca sa se razbune, altii vor face tot felul de combinatii sa va puna in vina.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...