Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, sansa unor evenimente este redusa pentru cei care locuiesc in Romania, pentru ca acest rastimp corespunde noptii dar, cei care se afla in zone in care e plina zi, ar putea fi in situatia sa dea dovada de rabdare si tenacitate pentru a se mentine intr-o postura oficiala sau publica atacata ori amenintata de critici si contestari. Mercur va intra in zodia Balantei, respectiv in casa a VII-a a acestor nativi, si va aduce un binefacator aer detasat de incrancenari sau rezistente nejustificate, mai ales in cazul negocierilor. Pe aceasta directie, ziua de 6 octombrie va fi una favorabila concesiilor si “caderilor la pace” chiar cu persoanele care au manifestat ostilitate fata de Berbeci.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, idei, initiative bizare ale nativilor ori de cate ori se vor intalni cu prieteni. Uneori, aceste reactii vor fi justificate de un context complicat, alteori, pur si simplu, le va face placere sa faca pe “interesantii”.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, posibile clipe apasatoare din punct de vedere sufletesc provocate de evenimentele curente care produc asupra lor un efect depresiv sau dezamagitor. Nota generala o vor da starile amestecate, contradictorii in fiziologia trupului si viata afectiva, presarate cu momente de stres.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, rastimp in care nativii vor fi plini de energie, vor da dovada de vointa si ambitie. Unii vor trai contradictiile existentiale puse in ecuatie astrala de opozitia dura Uranus (in zodia Berbecului) si Jupiter care isi traieste ultimele zile in zodia Balantei.

In seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Luna Plina in Berbec, ceea ce va spori latura activa, implicata, “inflacarata” a personalitatii lor dar care va pune, totodata, intr-o relatie aspra si intoleranta multe relatii parteneriale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...