Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, posibile surprize sau reevaluari discrete ale prietenilor si naturii relatiei pe care Berbecii o au cu acestia, din perspectiva unor cuvinte, gesturi sau fapte pe care le-au facut in acest rastimp si care le dau de gandit. Substratul banesc ar putea fi una dintre motivatiile care ii nemultumesc sau ii alarmeaza.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, nativii vor dori sa se linisteasca prin somn, izolare de forfota vietii sau sa se echilibreze organic prin terapii, tratamente corporale, exercitii de destindere. Intr-un alt plan, este posibil ca Berbecii sa renunte la iluziile pe care si le-au facut in legatura cu un viitor loc de munca sau cu un salt material rezultat prin schimbarea salarizarii.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, nativii se vor dovedi energici, in buna forma fizica, plini de initiativa, gata sa riposteze oricarui rival sau oponent ce se iveste in plan public si partenerial.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, Luna Noua in Taur, din casa a a II-a a banilor, va scoate la iveala toate probleme si deficientele legate de banii obtinuti prin efort personal sau ca rezultat al exercitarii unei functii platite. Teoretic, aceste trei case – munca/functie/bani – sunt legate intre ele de aspecte astrale armonice, ba chiar, la realizarea acestor trigoane, participa si cei doi Benefici.

Practic, ar putea fi vorba doar de un efort intens pentru mentinerea unei situatii convenabile lor sau pentru ameliorarea ei in viitorul apropiat. Luna Noua din ziua de 6 mai indica si oportunitatea de a face pasi concreti pe directia obtinerii unor venituri pentru care au nevoie de oarece inspiratie sau intuitie a momentului oportun. Cu toate acestea, se contureaza unele intarzieri sau amanari, pana spre 21 mai 2016, provenind de la asteptarea indeplinirii unor formalitati legale sau a unor aprobari, semnaturi si decizii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...