Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii nativi pot resimti pe 30 ianuarie o serie de incorsetari, limitari sau neputinte de a infrange un sir de nereguli, neimpliniri sau obstacole ce se ivesc in relatiile lor parteneriale. Innorarile familiale sunt firesti, in schimb, daca este vorba de afaceri, situatia poate fi resimtita intens. Solicitarile venite dintr-un camp al vietii sociale pot contribui, deloc fericit, la acest amalgam.

In context juridic, perioada proasta se prelungeste pana in dimineata zilei de 31 ianuarie. Din 31 ianuarie, ora 6 dimineata, pana in dupa-amiaza zilei de 2 februarie, ora 18, framantarile interioare pot fi provocate de concluziile sau realitatile financiare deloc convenabile. A doua ipostaza priveste riscul de a fi pacaliti, escrocati, furati etc. de bani, bunuri sau de mijloace materiale.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, unele persoane nascute in acest semn zodiacal, e bine sa-si studieze limitele; cu obiectivitate, cu rabdare, e indicat ca ei sa analizeze ceea ce trebuie sa intreprinda pentru a iesi dintr-un impas, ceea ce pot duce la bun sfarsit si unde inceteaza competenta sau puterea lor fizica, psihica, spirituala, mentala.

Acest moment al luciditati le va permite o abordare rationala, apropiata de esenta provocarilor cotidiene viitoare. Pe 5 si 6 februarie, cei care au o functie de exercitat, un nume de aparat, pot fi fortati de imprejurari sa se exprime, sa faca declaratii, sa aiba o reactie.

Contextul general este cel al unei constrangeri dar, pentru cei inzestrati cu calitati personale, cu experienta de viata, cu pregatire profesionala, acest moment poate fi prilejul unei victorii sau al repararii ori atenuarii unui pericol ce planeaza asupra loc. Pentru asta trebuie insa ca harta nasterii lor sa rezoneze armonic cu aceste tranzite. O alta nota de ansamblu este riscul unor evenimente imprevizibile, cu impact asupra starii de sanatate fizica si psihica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...