Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, tensiunile parteneriale vor fi resimtite mai intens. O stare de apasare, o strangere de inima vor incerca toti cei care au o situatie complicata ce nu a putut fi rezolvata nici prin diplomatie, nici printr-o actiune energica. Starea de stres se va accentua din dupa-amiaza zilei de 4 iunie, ora 19:16′, cand Marte va intra in zodia Racului, respectiv in casa a IV-a a cerului lor astral. Contradictiile se vor accentua pe parcursul acestei saptamani cat si a celor viitoare asa incat nativii ar trebui sa ia in calcul posibilele degradari ale unui dialog, mentinut pana acum cu mare efort si rabdare, cu persoanele cu care se afla in conflict sau intr-o stare de incompatibilitate, inclusiv cu rudele apropiate sau cu sotul/sotia.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, premizele materiale le vor ocupa intreaga atentie. Nativii vor fi in cautarea unei solutii dar ea se va lovi de argumentele de bun simt sau de circumstantele din ziua de 6 iunie, cand Venus, va intra in casa a II-a a banilor obtinuti prin munca, si le va da prudenta necesara pentru a evita initiativele neinspirate.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si le va influenta pozitiv casa invataturii, a comunicarii si a deplasarilor pe distante mici sau pe termen scurt.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, acest sector al calatoriilor si al legaturilor, mai ales prin corespondenta, cu persoane oficiale sau cu institutii, se va intensifica pentru unii, pe fondul unor probleme personale care tin de examene, studiu, perfectionare profesionala.

Pe 9 iunie, la ora 16:09′, in acest sector de viata, se va produce faza de Luna Plina, la 18°:53′ Sagetator, care poate anunta o schimbare iminenta ori ii poate obliga pe Berbeci sa modifice substantial un proiect in functie de evenimentele de ultima ora sau de informatiile primite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...