Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, discrete stari de indispozitie organica, plictiseli la locul de munca.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, tendinta de a tempera ostilitatile sau de a nu „da apa la moara” atitudinilor refractare adoptate de colaboratori, parteneri de afaceri sau de soti/sotii. Dorinta de a rezolva mai repede si mai simplu problemele cotidiene, fara miza mare.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente rascolite de o veste trista, preocupari legate de o chestiune funerara.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, stare generala buna a organismului si a spiritului; tendinta de a depasi sau de a se detasa de problemele banale si de a aborda frontal aspectele majore de viata. Berbecii vor da dovada de energie, de optimism, de curaj, de incredere, de putere de transformare si progres prin invatatura, spor de cunoastere, experiente care le rafineaza mijloacele de cunoastere sau de desfasurare a activitatii profesionale. Buna comunicare cu institutiile si oamenii aflati dincolo de granitele tarii. Cei tineri si cei aflati in prejma varstei de 40 – 42 de ani vor fi dornici sa faca schimbari majore in viata personala, in statutul lor social prin decizii radicale care presupun o adevarata revolutie in existenta lor. Nota generala a saptamanii se va imparti intre impulsurile greoaie ce greveaza casa a X-a a locului si rolului social si evenimentele provocate de planetele in tranzit prin Varsator (casa a XI-a a prietenilor) care anunta intalniri interesante, surprize de la prieteni, noroc prin interventia directa a unor personale care, prin informatii, decizii, sfaturi ori solidaritate, il pot ajuta pe nativ. Un sfat: nu provocati rupturi intre dv. si un colectiv de lucru prin demisie, abandon, indiferenta sau atitudini de ronda.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...