Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, discutii intense sau in varii ipostaze pe teme de educatie, invatatura, perfectionare prin acumulare de cunostinte. Posibile examene, auditii, vizionari. Deplasarile de scurta durata, pot avea un caracter neprevazut. Unele dintre deplasarile avute in vedere pentru aceasta perioada se pot modifica in ultima clipa. Atentie la limbaj, stil de exprimare si ton atunci cand abordeaza subiecte delicate sau personale care ii pot “inflama” si nu-i vor pune intr-o lumina avantajoasa.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, framantari legate de chestiunile familiale curente, de ordin relational sau patrimonial. Dorinta nativilor de a se refugia in sanul familie sau in spatiul protectiv al caminului.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, Berbecii vor deveni exigenti cand va fi vorba de sentimente. Ei vor pretinde celor din jur manifestari de admiratie si iubire dar, la randul lor, nu vor oferi sentimente la fel de intense, ca si cum, acest noian de trairi si emotii, li s-ar cuveni. Rastimp bun pentru sportivii profesionisti, pentru ca-i va mobiliza la capitolul orgoliu, mandrie, ambitie sau vointa, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra lor, facandu-i sa se concentreze, in cazul unui concurs, meci, evaluare, pe ideea de succes, victorie sau performanta personala.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, trecatoare stari proaste legate de disfunctiile fiziologiei ficatului sau a organelor interne localizate in abdomen. Posibila problema care enerveaza la locul de munca (igienizare, deratizare, zugravire, redistribuire a birourilor, mutare).

Din seara zilei de 4 mai, Mercur va reveni la mersul direct si va spori latura surprinzatoare a celor auzite dar si deciziile de ultima ora pe care le vor lua sub presiunea momentului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...