Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O harta care poate justifica o serie de consideratii astrologice optimiste: relatii bune intre planetele din semne de Foc care dureaza intreaga saptamana, dandu-le celor ce apartin acestei zodii forta fizica, implicare cu multa dedicare si harnicie in activitatile cotidiene.

Se pot incarca cu optimism si curaj. Pot trece prin momente placute, care tin de relatia cu strainatatea (in principal vesti, comunicare, drumuri scurte, mici calatorii) sau o serie de escapade sentimentale.

Pentru cei tineri, sau inca tineri, nu este lipsita de valoare deschiderea acestei perioade, care le poate oferi oportunitati de a invata, de a studia sau de a fi acceptati in formule avansate din punct de vedere pedagogic, care sa le fie de folos mai tarziu in activitatea profesionala ori in cariera (daca doresc functii).

O situatie speciala deschide traseul planetei Marte, care va tranzita Varsatorul incepand cu 5 decembrie si care le va oferi surprize, nu toate placute, legate de o serie de prieteni, colaboratori sau apropiati care se poarta ciudat. De-a lungul lunii decembrie, situatia se va incarca si se va complica cu alte conotatii.

Este indicata circumspectia fata de o serie de cunostinte nou aparute in cercul de apropiati. Acestea sunt cu atat mai suspecte cu cat va coplesesc cu linguseli si cu disponibilitatea lor neconditionata de a va sprijini in orice situatie. Sigur vor altceva de la dvs., dar va iau prin invaluire. 1 si 2 decembrie vor fi zile intense, poate chiar agitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...