Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 29 august trece oarecum interesant, furnizand eventual o surpriza legata de o cunostinta. Apoi, pana pe 31 august dimineata, ei se vor lasa patrunsi de dorinta de a medita, de a se odihni sau de a se izola de forfota lumii. Din dupa-amiaza zilei de 31 august pana pe 2 septembrie dimineata, vor fi din nou solicitati de evenimente.

Se vor implica cu impetuozitate in tot felul de situatii care ii privesc, in dorinta parca de a le rezolva pe toate, deodata. De aici, agitatie si nemultumirea ca nu au realizat tot ce si-au propus. Intre 2 si 4 septembrie, problemele care ii framanta sunt cele legate de stabilitate financiara ori de reglementare baneasca intr-o relatie cu locul de munca si cu veniturile ce li se cuvin.

De aceea, Luna Plina din seara zilei de 29 august poate sa le dea o idee sau un impuls despre felul in care trebuie sa abordeze respectiva problema, asta daca nu cumva, vor fi obligati sa se integreze intr-un curent mai larg de opinii, coagulate in locul unde isi desfasoara activitatea, care presupun o abordare juridica complexa, pe fondul unor necesare reajustari contractuale.

Multe dintre aceste stari de spirit incordate se bazeaza fie pe impresii, fie pe nemultumiri mai vechi nerezolvate, acumulate si care acum au tendinta de a rabufni, chiar daca motivul de data recenta care le precipita nu este esential.

Atentie la toate chestiunile legate de sanatate care, in preajma datei de 29 august, se pot inregistra in functie de starea generala de sanatate (tulburari discrete sau mai evidente de ordin psihic, metabolic, hepato – biliare sau cu localizare abdominala). Cei tineri se pot bucura de impulsurile aventuriste si chiar hedoniste ale cuplului Venus/Marte in preajma datei de 1 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...