Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, trairi provocate de un imbold personal sau de conjuncturile exterioare care ii obliga sa tina cont de o serie de nuante si sa-si redefineasca pozitia sau comportamentul mai diplomatic si mai temperat. Posibila decizie dificila din perspectiva functiei pe care trebuie sa o apere.

Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), evenimentele vor fi controlate de Luna Noua din 30 octombrie; ele vor privi relatiile banesti si interesele materiale in legatura cu alte persoane si, in linii mari, vor spori vulnerabilitatea nativilor in fata oamenilor de rea credinta desi, tentativa de a rezolva cumva – sub lege, pe langa lege – o chestiune baneasca se va abate si asupra lor dar, acel gand nefericit, trebuie alungat.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Berbecii se vor bucura de o adevarata efervescenta a ideilor. Unii vor fi inspirati, altii doar increzatori in capacitatile lor mentale. Acest efort de analiza ii va conduce spre solutii optime.

Circulatie favorabila a informatiilor, acces rapida la date importante, vesti imbucuratoare, noroc in relatia cu institutiile (in principal ministere) si persoanele oficiale intr-o chestiune ce priveste strainatatea. Deplasarile de tip “aventura”, calatoriile, expeditiile, competitiile internationale vor fi protejate.

Nativii pot trai clipe frumoase generate de succesul personal, de aprecierile primite, de posibilitatea de a se remarca ori, pur si simplu, pentru ca vor avea bucuria unor descoperiri.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 05:06′, se vor impune conditiile astrale care privesc autoritatea si responsabilitatea dar, totodata, cu cat va creste gradul de raspundere, vor creste presiunea si limitarile conditiilor exterioare si rigorilor impuse de legi, limitarile prevazute de statut social si profesional pe care Berbecii nu le vor putea depasi si nici manipula.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...