Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 29-04 August 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, efort de a impaca contrariile din viata lor. Nativii vor dori sa elimine factorii care pot provoca nemultumiri si tensiuni in relatiile parteneriale; uneori, cu un semnificativ efort de diplomatie si autocontrol, vor reusi. Posibile solutii modeste menite sa dezamorseze un conflict mai vechi.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, griji materiale, incercari de a apela la “cai ocolitoare” intr-o chestiune financiara. In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, semn pe care il va tranzita pana pe 26 august a.c., ceea ce le va da nativilor un impuls legat de amenajarea si ingrijirea sau administrarea locuintei. In unele cazuri, acest tranzit poate genera evenimente legate de un statut juridic sau patrimonial ce nu a putut fi rezolvat pana acum si care, prin forta imprejurarilor, va reedita situatiile stingheritoare prin care ei au mai trecut in acest an.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, razgandiri al caror substrat il vor reprezenta trairile, sentimentele si concluziile care ii vor face pe Berbeci sa renunte la interesele si ambitiile de odinioara, fie si numai pentru o perioada. Saturn si Uranus, aflate in mers retrograd, ar putea declansa crize de cunoastere sau de constiinta, regrete, constatari care sa-i oblige sa-si reformuleze un crez de viata sau atitudinea fata interesele si preocuparile superioare de odinioara. Acest context astral va fi resimtit mai puternic de catre artistii si interpretii din toate genurile care vor dori sa se lepede de trecut si sa se “rebranduiasca” sau sa abordeze alt stil de creatie.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, Berbecii vor fi pusi la incercare de persoane sau imprejurari ostile lor. Pluton si Jupiter, in cuadratura la grad perfect, pot genera nedreptati si abuzuri comise la adresa lor ori presiuni morale menite sa-i faca sa renunte la un proiect, la o atitudine, la o decizie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...