Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi par sa fie rasfatati de astre. Intensitatea fiecarei ipostaze si locul unde se vor concretiza acestea in economia vietii lor de fiecare zi este variabil in functie de varsta si locul lor in societate.

Este vorba de energie, determinare, munca, agitatie, dedicare unui proiect personal. Daca in viata unora s-au instaurat de aproximativ doi ani incoace o serie de disonante, se remarca prin revenirea la aceleasi ipostaze prin care s-a mai trecut o data sau chiar de doua ori sau prin reevaluarea lor, la un nivel mai intens, mai conflictual poate, decat s-au petrecut in trecut. Cele mai bune zile ale saptamanii viitoare sunt 2, 3 si prima parte a zilei de 4 martie.

Acest “bine” se poate concretiza, pentru unii, pe directia relatiilor parinti/copii (cu o uriasa sansa de a concepe un copil, in conditiile in care acest eveniment era dorit de mult dar nu se petrecea; acum, aceasta concepere are datele unui mic miracol, a unei surprize sau a unei binecuvantari), pentru altii pe directia creativitatii, a unei realizari artistice in legatura cu profesia, cu meseria, cu o activitate colaterala de tipul hobby, passe-temps sau cu o activitate ce place, desfata, incanta simturile.

Nu sunt lipsite de sens aventurile, pasiunile – mai ales in ipostaza de coup de foudre. Excelenta aceasta perioada pentru cei care fac sport, participa la competitii. Luna Plina din ziua de 5 martie poate afecta metabolismul, functionarea aparatului digestiv, in general, sau functiile hepatice si biliare, in particular. O amprenta isi poate pune acest aspect pe relatiile de munca marcate de animozitati, intolerante si conflicte mocnite.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...