Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, posibile surprize sau sentimente ciudate provocate de intalnirea cu unii prieteni.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, amintiri, melancolie, pareri de rau, analiza retrospectiva a unei etape de viata personala. Posibile consideratii morale, filosofice sau religioase determinate de o intamplare speciala, esentiala, care pune in ecuatie problemele fundamentale de viata.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, etapa plina de energie. Berbecii vor avea vigoarea necesara pentru a face fata provocarilor. Ipostaze parteneriale paradoxale. Nativii vor fi tentati sa transeze rapid disputele, vadind o nerabdare, caracteristica zodiei, fata de detalii si consideratii personale. Totusi, cei care li se vor opune nu vor ceda prea usor, poate si pentru ca vor avea argumente destule de solide, greu de risipit sau pentru ca asteptau o astfel de situatie pentru a-i destabiliza si decredibiliza (mai ales daca Berbecii au functii si responsabilitati).

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, Luna va crea discrete probleme banesti. Nota generala a saptamanii va fi data de vehementa instaurata de planeta Marte, in Balanta, in casa a VII-a, de unde si probabilitatea declansarii unor conflicte sau a acutizarii celor deja existente. Cu Soare, Jupiter si Mercur in Scorpion in casa a VIII-a, exista riscul de a fi pacaliti sau deposedati de un bun. Uneori, exasperati ca nu reusesc sa gaseasca o solutie la o problema patrimoniala sau testamentara, nativii vor fi tentati sa recurga la metode mai putin ortodoxe. Totusi, relatia buna dintre Saturn si Uranus, le poate oferi unora, mai ales celor maturi, posibilitatea de a se transforma, de a evolua prin renuntarea la idealurile sau la proiectele sustinute din inertie si din ambitie; astfel, ei se vor putea elibera de povara trecutului, acceptand o formula moderna de viata si activitate.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...