Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este de departe cel mai bogat semn zodiacal atat in planete cat si in aspecte, prin urmare este si cel mai solicitat. Nativii raman s in urmatoarea saptamana niste fiinte active; unii vor lasa aparenta ca sunt agitati.

Poate ca nu atat evenimentele cotidiene sunt cele care il solicita pe cate un nativ cat mai ales gandurile, planurile, determinarile si toate conditionarile externe care il obliga sa se redimensioneze in permanenta pus fata in fata cu o serie de modificari ale relatiilor in care a intrat de curand sau ale unor conditionari sociale, ele insele supuse unor transformari iar aceasta stare nu este de loc usor de suportat pentru ca ea presupune rezistenta la stres, putere de adaptare, luciditate in fata unei noi realitati si reactii rezonabile.

Sensul vietii este pozitionat pe casa relatiilor parteneriale (casatorie, afaceri, intelegeri, contracte) si, probabil, ca din acest sector vor veni cele mai multe provocari mai ales in perioada 3-4 aprilie. Marte le va aduce din 31 martie in acolo numeroase posibilitati de a face operatiuni cu bani sau de a face o serie de gesturi (nu neaparat “contabile”) care au o miza financiara. Unele vor avea aspectul urgentelor, altele ar trebui in ciuda notei de fortare a mainii sa fier tratata cu precautie.

Uneori, norocul le poate deschise portita unei oportunitati. Mercur, in tranzit prin sectorul lor natal, din 31 martie, ii face vorbareti, comunicativi dar mai putin atenti la substratul ideilor sau la subintelesul unor gesturi cu valoare de simbol. Indicat ar fi sa se vorbeasca mai putin, sa se faca referiri la propria persoana sau afacere ori preocupare esentiala, de moment, cat mai putin. Tacerea e de aur!

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...