Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

27 februarie: dimineata agitata, enervari, relatii disonante si blocaje la tot pasul. Dupa ora 14, a acestei zile si pana pe 29 februarie, stare de alarma interioara provenind de la banii si bunurile pe care un nativ le poate vedea amenintate de un conflict in desfasurare sau de evolutia unor situatii exterioare vointei lui.

In plus, se poate identifica dorinta cuiva de a profita de buna credinta sau de dificultatea financiara in care se afla nativul. Intre 1, 2 si 3 martie (pana la ora 12), o serie de Berbeci pot construi o punte utila sau macar placuta, vesela, agreabila cu cineva din strainatate.

Pot veni vesti, se poate coresponda, se pot face planuri. Mai exista si ipoteza unor oferte care le vin, unora, aparent din senin. Ele presupun, daca le-ar accepta si le-ar da curs, schimbarea stilului de viata, al locului in care traiesc si muncesc in prezent sau reformulari importante de miza personala.

Poate ca asta isi doresc, mai ales cei maturi. In a doua parte a zilei de 3 si apoi pe 4 martie, Berbecii vor fi obligati sa se conformeze rigorilor de munca, de statut profesional, de exercitare a functiei. Responsabilitatile care le-au fost incredintate sunt greu de dus la indeplinire din cauza ostilitatii unuia sau mai multor persoane din preajma care le contracareaza orice miscare.

Destule dezamagiri pe sectorul muncii de fiecare zi, confruntari neplacute cu realitatea, in ciuda unor sperante sau planuri pe care si le-au facut. Nativii incep sa resimta o stare de depresie sau de furie neputincioasa, care se va amplifica spre 11-12 martie, mai ales daca se confrunta cu situatii-limita.

Impactul evenimentelor exterioare asupra starii de spirit si a echilibrului interior este unul puternic, desi, in aparenta, Berbecii par a se tine bine. Pe aceasta directie, ziua de 29 februarie, poate fi una cand baierile sufletului lor par a nu mai rezista.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...