Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Faza de Luna Plina ce se va petrece pe 2 iulie ii provoaca si ii motiveaza pe cei nascuti in Berbec, pe fondul prezentei Soarelui si a planetei Marte in Rac, cu care Soarele lor natal face cuadraturi.

Complicatia astrologica este evidenta, pentru ca, in afara acestor aspecte, se adauga cuadraturile cu Pluton in Capricorn (axele pe care se va aseza si faza de Luna Plina). Casele I, IV, VII si X sunt locuite de planete dar sunt si suprasolicitate de aspecte dure uneori, dificile deseori. Luna Plina va aduce un accent in plus, ridicand miza sociala la cote dificil de gestionat.

Unii vor si pusi in situatia de a se limita de o serie de oameni, idei, fapte, initiative, alteori nu vor mai dori sa fie cojocul de vreme rea pentru nimeni, abandonand un grup sau o cauza pe care au slujit-o pana acum.

Aceste detasari nu sunt usor nici de acceptat nici de realizat de catre nativi, care au de pierdut in mod evident in urma acestor decizii. Nota generala este de constrangeri, de situatii-limita. Şi sectorul familiei nemultumeste. Chiar daca aici, evenimentele se consuma discret sau in surdina, ecoul lor sufletesc este intens resimtit de Berbeci. Intre 27 iunie si 3 iulie se pot confrunta cu stres, nervozitate, ingrijorare.

Conjunctia dintre cei doi Benefici le coloreaza casa sentimentelor in rosu aprins, dandu-le chef sa faca alte lucruri decat cele enervante, cu care se confrunta in fiecare zi. Unii vor reusi sa se “rupa” si sa evadeze din acest context dand frau liber tendintelor hedoniste. Aventurile sunt abordate nu doar ca placere ci mai ales ca terapie. Intre 27-29 iunie, risc de a fi pacaliti cu si prin acte, de a fi indusi in eroare cazand victima smecherilor versati. Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineata relatiile cu strainatatea sunt avantajate (drumuri, contate, schimburi de documente etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...